FB

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.

Email: | Telefon: +40 737 000 000

Curs Microblading - CristianaCristescu.ro

Vino alaturi de Cristiana Cristescu - Master Eyebrows Specialist, Cristina Vaida - Senior Eyebrows Specialist si Violeta Ionescu - Senior Eyebrows Specialist pentru a-ti perfectiona tehnicile de tatuare.

Curs Microblading

Stim ca iti este greu si ca uneori ai o multime de intrebari carora nu le-ai gasit inca raspunsuri.
Te intelegem pentru ca asa a fost si pentru noi la inceput. Am avut nevoie de numeroase cursuri si conferinte, de mii de cliente si situatii care de care mai diferite pentru a aduna toate aceste informatii si experienta necesara.

Daca te confrunti cu o multime de probleme pe care nu stii cum sa le rezolvi, iar sprancenele nu ies intotdeauna asa cum ti-ai dori, pentru ca:

 • nu au forma potrivita fizionomiei clientei;
 • sprancenele nu iti ies simetrice;
 • firele desenate sunt prea groase sau nu imita perfect firul de par;
 • nu stii ce pigmenti sa alegi si cum sa-i combini in functie de tipul de ten;
 • nu stii cum sa lucrezi atunci cand ai de a face cu un ten gras, uscat, cuperotic.

Curs Microblading

Curs Sprancene Perfecte

Curs de perfectionare - intensiv - 2 zile

Veti invata de la noi lucruri pe care noi le-am dobandit in decursul a mai multor ani de zile de studii.

Atentie! Nu priviti aceasta zi ca fiind o zi libera. Vino odihnita, si pregatita sa iei notite, sa asimilezi multe informati si sa te concentrezi pana la 8 ore pe zi.

Dupa terminarea cursului, vei vrea sa practici, sa practici si iar sa practici lucrurile pe care le-ai invatat/aprofundat azi, astfel incat poti incepe imediat sa ai mai mult profit prin a oferi servicii noi si imbutatatite clientelor tale.

Veti vedea demonstratii live pe model, pentru a afla cum se executa fiecare tehnica in parte.

Vei vedea cum lucreaza fiecare dermopigmentist , si ce il diferentiaza pe unul fata de celalalt.

Aplicand ceea ce ai invatat, vei atrage mai multe cliente, iar acestea vor fi dispuse sa plateasca mai mult pentru serviciile pe care tu le oferi, in urma noilor cunostinte acumulate.

Trebuie sa tineti cont de faptul ca, fiind locuri disponibile limitate, exista posibilitatea ca acestea sa se ocupe foarte repede!!! Rezerva acum!

Curs CristianaCristescu.ro

Fiecare prezentare si demonstratie se va realiza o singura data, astfel incat tu sa nu ratezi nicio cunostinta , pentru a deveni si mai buna in ceea ce faci.

Vei realiza modele pe piele artificiala, asa cum ti-a fost prezentat anterior de catre trainerii dermopigmentisti si vei putea sa iti aduci modelul tau unde o sa poti realiza tehnicile invatate. Apoi, pe parcursul acestor zile de training, vei putea reveni cu diverse intrebari asupra celor explicate, iar ei iti vor da un feedback in ceea ce priveste practica ta. Iti poti aduce ustensilele pe care le ai deja, pentru a iti intari cunostintele si felul in care stapanesti tehnica.

Unele dintre prezentari iti vor arata cum sa produci un rezultat perfect folosind un aparat de micropigmentare, urmand sa faci practica pe pielea artificiala si apoi pe model uman.

Pe parcursul acestor 2 zile vei invata de asemenea, cum sa te perfectionezi.

Sunt sanse destul de mari ca motivul pentru care nu atragi mai multi clienti  sa fie faptul ca realizezi cateva greseli comune.

Vom discuta despre acestea si despre cum putem imbunatati serviciile pe care voi le oferiti.

In cadrul acestui curs de microblading vor exista locuri limitate, incat fiecare dintre voi sa poata aprofunda informatiile, sa adreseze intrebari si sa afle lucruri noi. Preferam ca acest curs sa se desfasoare cu putini participanti, pentru ca voi sa aveti ocazia sa adresati numeroase intrebari.

Fiecare tehnica se va incheia cu intrebari si timp alocat raspunsurilor, astfel incat va puteti nota orice intrebare pe care o veti intampina de-a lungul prezentarii.

 


Sumar curs

 1. Formele sprancenelor in functie de fizionomie, personalitate, ten, etc.
 2. Pigmentii si cum se combina;
 3. Cum lucrezi in functie de forma sprancenelor;
 4. Simetria sprancenelor;
 5. Corectii / neutralizari;
 6. Aparatele pentru micropigmentare/microblading / powder;
 7. Tips & Tricks;
 8. Practica pe piele artificiala si modele umane.

Veti primi Kit-ul dermopigmentistului cadou

Acest Kit-ul contine:
 • stilou microblading;
 • ace microblading;
 • inele de pigment;
 • piele artificiala;
 • pix personalizat;
 • sortul dermopigmentistului.

Pentru intrebari sau rezervari va invitam sa ne contactati telefonic sau prin email. Contactati-ne

Curs Sprancene Perfecte Curs Microblading

Cristiana Cristescu

Sprancene perfecte

MICROBLADING-ul este cea mai noua si revolutionara metoda de reconstrucție a sprancenelor prin machiaj semipermanent. Este o metoda manuala, care vine din Japonia si presupune... Mai mult

Clinica Microblading