FB

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.

Email: | Telefon: +40 737 000 000

Despre Microblading - CristianaCristescu.ro

Intrebari si raspunsuri Microblading

Este o tehnica dureroasa?

Nu, nu este o tehnica dureroasa deoarece o sa aplicam un anestezic crema pe sprancene pentru a amorti zona incat sa nu simtiti durere. In timpul procedurii se va mai folosi un anestezic lichid, daca va fi nevoie.

Cat dureaza procedura?

Procedura dureaza 2 ore.

Exista inainte o simulare prin care eu pot vedea cum vor arata sprancenele mele?

Da, o sa stabilim forma impreuna, este cea mai importanta etapa si de aceea ii aloc intotdeauna 30 de minute. Discutam despre cum iti doresti sa arate noile sprancene, cum le vezi pe cele pe care le ai acum si ce imbunatatiri ai vrea sa aiba (ex: mai groase, mai subtiri, mai pline, mai definite). Apoi te sfatuiesc eu tinand cont de: forma fetei tale si proportiile ei, dimensiunea si forma fruntii, distanta dintre ochi, etc. O sa desenez cu ajutorul unui creion forma noilor sprancene. Dupa ce am agreat impreuna noua forma, trecem la procedura propriu-zisa, care presupune trasarea noilor “fire de par”.

Cum imi ingrijesc sprancenele?

Dupa ce procedura s-a incheiat, vom sta de vorba si va vom da indicatii pentru perioada imediat urmatoare, cat si pe timp mai indelungat. Important este ca procesul de cicatrizare, de vindecare a micilor incizii sa se faca fara complicatii, intr-un timp cat mai scurt. Pentru asta veti primi un set de reguli de ingrijire pe care va rugam sa le respectati intocmai. Abaterile de la aceste reguli pot rezulta in infectarea zonei, in vindecarea mai lenta, in pierderea de densitate de culoare in zonele tatuate. Pentru a nu ajunge in situatii neplacute, este mai bine sa respectati aceste indicatii.

Cum se vad sprancenele a doua zi?

Dupa terminarea sedintei, a doua zi, pigmentul se inchide la culoare si ramane asa timp de o saptamana sau pana pica cojitele, cand se deschide un ton, doua, urmand sa se reintensifice treptat zi de zi pana la 1 luna, in functie de melanina din pielea dvs. Rezultatul final poate fi analizat la o luna dupa procedura.

Ce reprezinta retusul si cand se face?

Retusul presupune refacerea formei stabilite la prima sedinta si repigmentarea firelor trasate anterior pentru ca acestea sa reziste pe termen cat mai lung.

Cand se vede rezultatul final?

Rezultatul final poate fi analizat la o luna dupa procedura.

Cat se pastreaza in timp?

Rezista in jur de 6 luni - 1 an, in functie de pielea dumneavoastra.

La cat timp se face intetinerea?

Intretinerea este recomandata la minim 6 luni daca avem de-a face cu un ten cu probleme (gras, cuperozic, etc), sau la 1-2 ani in functie de cum se pastreaza.

Care este diferenta dintre tatuajul sprancenelor, micropigmentare si Microblading?

Pigmentii sunt organici, nu au la baza oxid de fier ca in cazul tatuajului sprancenelor, iar culoarea nu va fi afectata in timp. O diferenta importanta intre tatuajul sprancenelor si Microblading, o face adancimea la care se lucreaza tehnica, la tatuaj se lucra in al treilea strat de piele (hipoderm) asta inseamna ca trecea de radacina firului de par, distrungandu-l, iar acesta nu mai crestea. La Microblading se lucreaza in primul strat al pielii (epiderm), asta inseamna ca se zgarie superficial primul strat a pielii, iar cel mai mare beneficiu il reprezinta stimularea cresterii firului de par (atunci cand exista radacina).
Fata de tatuajul sprancenelor si micropigmentare, un alt atu pe care il are tehnica MICROBLADING este faptul ca procedura nu este dureroasa, iar zona respectiva nu se irita atat de mult ca dupa o procedura de tatuaj clasic al sprancenelor, iar cojitele care se formeaza la cateva zile dupa, sunt foarte fine si cad repede. Iar perioada de vindecare este mult mai scurta.

Daca am sprancenele deja tatuate, pot sa fac tehnica Microblading?

Cand vine vorba de un tatuaj mai vechi este nevoie sa vedem inainte cateva poze cu sprancenele, Din pacate nu este deloc mai usor sa lucram peste o lucrare anterioara. De multe ori pielea nu mai este la fel de permeabila, sprancenele nu sunt intotdeauna simetrice sau nu au forma dorita si atunci e nevoie de o corectie care dureaza mai mult si este mai grea decat daca nu ar exista un tatuaj anterior.

Ce pigmenti se folosesc?

Pigmentii sunt organici, nu au la baza oxid de fier ca in cazul tatuajului sprancenelor, iar culoarea nu va fi afectata in timp.

Acele sunt de unica folosinta?

Da, acele sunt de unica folosinta si vor fi deschise in fata dumneavoastra in momentul in care ne apucam de realizarea tehncii.

 

Cristiana Cristescu

Sprancene perfecte

MICROBLADING-ul este cea mai noua si revolutionara metoda de reconstrucție a sprancenelor prin machiaj semipermanent. Este o metoda manuala, care vine din Japonia si presupune... Mai mult

Clinica Microblading