SERVICII

CRISTIANA CRISTESCU

EXISTA VREO DIFERENTA INTRE

microblading, micropigmentare, tehnica powder?

Da, exista. Diferentele sunt esentiale, fiecare tehnica se lucreaza cu un alt aparat si are rezultate specifice. Microbladingul este o tehnica manuala cu ajutorul careia putem desena linii curbe foarte subtiri, de grosimea firului de par, imitand perfect firele de par natural ale sprancenei.

Tehnica de Micropigmentare si tehnica pudrata se executa cu ajutorul unui aparat electric special. Aceasta tehnica de Micropigmentare presupune desenarea unor linii curbe mai rare si mai groase, in timp ce tehnica pudrata presupune hasurarea si colorarea sprancenei, pentru obtinerea unui aspect de spranceana mai deasa si machiata.

IMBINAREA TEHNICILOR DE

micropigmentare

De multe ori aceste tehnici sunt folosite impreuna. Folosim ambele tehnici la clientele care au sprancene mai rare sau care si-au pierdut in totalitate parul din spranceana si au nevoie de o interventie substantiala.

Noi lucram si am incercat toate tehnicile existente pe piata deoarece fiecare dintre ele se potriveste unui anumit tip de ten. O tehnica anume este aleasa in functie de ph-ul pielii sau de sebumul din piele, sau de aspectul pe care si-l doreste clienta. Aspect care poate sa fie unul suta la suta natural sau unul putin machiat. Ne adaptam nevoii fiecarei cliente folosind tehnica de lucru care o avantajeaza.

MICROPIGMENTARE PRIN TEHNICA

hybrid

Tehnica hybrid imbina efectul de microblading cu efectul de spranceana fardata. Aceasta tehnica se foloseste fie la cererea clientei, cand aceasta nu are prea multe fire de par in spranceana, sau atunci cand este nevoie de o corectare a formei.

De ce micropigmentare prin tehnica hybrid

Tehnica hybrid se potriveste persoanelor care isi doresc efectul de spranceana pudrata/machiata. Procesul de micropigmentare prin Tehnica Hybrid reprezinta combinarea a doua tehnici, cea de Microblading – fir cu fir si Tehnica Powder, care ofera aspectul de spranceana fardata/pudrata.

Aceasta tehnica este ideala pentru clientele cu sprancene rare, care vor sa obtina un efect de spranceana fardata. Aceasta tehnica se foloseste si in cazurile in care avem de-a face cu un ten sensibil (cuperoza, dermatita, rozacee), un ten gras sau atunci cand pigmentul nu poate fi pastrat de piele decat prin tehnica fir cu fir.

SERVICIILE SALONULUI

Sprancene Perfecte

Oferim toate tipurile de micropigmentare existente pe piata la momentul actual: micropigmentare sprancene, micropigmentare ochi si micropigmentare linia ochilor. Vei descoperi mai jos informatii despre preturile procedurilor de micropigmentare si detalii despre expertii salonului nostru. Preturile sunt complete si acopera toate serviciile incluse intr-o sedinta de micropigmentare. In cazul in care doresti mai multe informatii despre procedurile oferite de salonul Sprancene Perfecte, te asteptam la noi sau ne poti contacta prin telefon ori in scris folosind rubrica Contact.
microblading

INDEPARTARE

Tatuaj

O mare problema o reprezinta tatuajele vechi, realizate cu pigmenti permanenti. Acestia isi schimba culoarea in verde, albastru, mov si afecteaza radacina firului de par, din acest motiv multe cliente isi pierd firele de par. De cele mai multe ori, peste aceste tatuaje nu se poate lucra, deoarece sunt prea intense iar firele pe care noi o sa le desenam in spranceana cu ajutorul tehnicii Microblading, nu se vor vedea.

Din fericire acum exista solutii. In cadrul Clinicii noastre se efectueaza depigmentarea tatuajelor cu ajutorul laserului ND YAG Q-Switch.
Laserul este cea mai sigura metodă de indepărtare a tatuajelor deoarece este non-invazivă, fara efecte secundare si fara semne asupra pielii.
ND YAG Q-Switch Laser functioneaza prin emiterea unei lungimi de unda cu energie ridicata care, atunci cand este focusata pe piele, incalzeste si distruge celulele tinta.
Apoi, în săptămânile următoare tratamentului, sistemul imunitar al corpului îndepărtează particulele de cerneală de tatuaj, luminând aspectul tatuajului.
Fiecare tratament laser descompune din ce în ce mai mult din pigment până când nu mai rămâne.
Procedura nu este dureroasa, se aplica si crema anestezic timp de 30 minute, astfel incat sa reducem o eventuala senzatie de disconfort.
Numarul de sedinte nu poate fi stiut de la inceput deoarece acesta este influentat atat de numarul de pigmentari anterioare, cat si de tipurile de pigmenti folositi, cantitatea si intensitatea pigmentului, tipurile de tesut (cicatrici).
Intre sedintele de laser este necesar sa treaca un interval de 45 de zile, iar intre ultima sedinta de laser si o noua procedura de micropigmentare minim 60 de zile.

Testimoniale

Ce spun clientele

FII APROAPE DE NOI

URMARESTE-NE:

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate

Fa-ti o programare

Suna acum sau fa-ti o programare! Scrie-ne un mesaj si noi te vom contacta in cel mai scurt timp. Multumim!

info@cristianacristescu.ro

(+40) 737 000 000